Așteptați sa se încarce pagina...

Primul Sens by Mi-e Dor reprezintă îmbracăminte destinată nou-născuților. Am creat un produs care să corespundă tuturor cerințelor stricte: hainele sunt confortabile, dar, cel mai important, sunt fabricate din țesături naturale, hipoalergice.

În procesul de producție, folosim țesături de cea mai înaltă calitate, bumbac 100%, organic și foarte delicat. Cusăturile sunt toate doar externe, fiind efectuate cu fir natural (respectând toate standardele internaționale de calitate pentru acest segment). 

Am dezvoltat produsul în colaborare cu neonatologi și pediatri. Un rol special în Pura Vida este ocupat de copiii născuți prematur. Am elaborat, de asemenea, o linie de accesorii pentru copiii născuți de la 700 g (ochelari împotriva radiației ultraviolete, huse pentru incubator, "Mâna mămicii", ș.a.).


Produsele Primul Sens
 
- ceva special ce nu veți găsi pe nici un raft!


Creăm haine pentru bebelușii prematuri, cântărind de la 1 kg. Este adevărat, copiii care au luptat și au câștigat, născuți înainte de termen, cu o greutate de la 1 kg - merită hăinuțe speciale. Produsele de dimensiuni mari formează riduri care irită pielea delicată a unui copil prematur, deja vulnerabil, creând disconfort la fiecare îmbrăcare și dezbrăcare pentru acești mici luptători, dintre care unii continuă să lupte pentru viață și după naștere.

Produsul a fost creat în colaborare cu medicii neonatologi și pediatri, ca rezultat, devenind inovator în producția de haine pentru copii. Cu toate astea, ne dorim să îl facem accesibil celor care au nevoie de el!


PRIMUL SENS creează diferite modele de haine. Copiii cu greutate mică la naștere vor beneficia de haine confortabile, care nu traumatizează pielea și protejează împotriva tuturor tipurilor de iritare. Colecțiile noastre sunt prezentate în diferite culori, design și modele. Am dedicat mult timp stabilirii cursului de lucru în fiecare direcție, în care au participat medicii neonatologi. Pentru copiii cu pielea sensibilă - producem articole de îmbrăcăminte care pot fi purtate fără a îndoia mânecile și pantalonii. Astfel, copilul nu va fi stresat în timpul îmbrăcării, iar lucrătorii medicali vor avea acces la corpul copilașului.

 

Copiii prematuri sunt expuși zilnic la proceduri cu raze ultraviolete. Radiațiile agresive pot afecta ochii copilului. Am proiectat și fabricat caciulițe și măști speciale care să protejeze împotriva acestui lucru. Ele se fixează bine, chiar și atunci când copilul se mișcă.

 

Stofa corespunde cerințelor standardului european de siguranță OEKO TEX.

O proprietate specială a țesăturii: asigură o bună permeabilitate a aerului, datorită țeserii destinate acestui scop. Toate cusăturile și prelucrarea sunt pe exterior pentru a nu irita pielea bebelușului. Pielea copilului respiră.


Echipa noastră
 
Suntem o echipă de profesioniști, tineri și ambițioși, plini de energie, care implementează noile tehnologii pentru a crea haine sigure și fiabile pentru copii.

Valorile companiei
 
- Responsabilitate
Suntem responsabili pentru fiecare produs fabricat. Căutăm constant soluții pentru a îmbunătăți calitatea și productivitatea. Deservirea clienților noștri se efectuează la un nivel înalt.
 
- Lucru cu pasiune
Produsele noastre sunt făcute cu mare grijă, răbdare, precizie și dragoste.
 
 - Dezvoltare inovatoare
Monitorizăm tendințele moderne pentru formarea unui nou produs, participăm la expoziții locale și mondiale.
 
Misiunea noastră
 
În următorii 5-10 ani, Pura Vida va deveni marca de îmbrăcăminte numărul 1 pentru toți nou-născuții.
 
Realizările noastre
 
Compania Sofdar SRL activează din anul 2015 și este membru al asociațiilor:
- Camera de Comerț și Industrie;
- Asociația Patronală din Industria Ușoară;
Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Mic și Mijlociu; 
- Branduri de Moldova - Din Inimă. 
   
Avem parteneri care reprezintă produsul nostru în magazinele lor. Cooperăm activ cu farmaciile și cu "Asociația Copiilor Născuți Prematur". Lucrăm intens cu comunitatea femeilor însărcinate, maternități, participăm la diferite seminare din cadrul spitalelor și cursuri pentru pregătirea viitoarelor mame.
Am avut ocazia să colaborăm cu un expert din Germania care ne-a ajutat să adaptăm produsele la standarde internaționale.

Garanție și calitate
 
Oferim o garanție și o calitate Premium a produsului nostru Primul Sens, care a fost studiat și testat de companiile farmaceutice, spitalele de maternitate și clinicile private care recomandă utilizarea îmbrăcămintei Primul Sens chiar din primele minute ale vieții.
 


Produsul a fost creat în colaborare cu medicii neonatologi și pediatri, ca rezultat, devenind inovator în producția de haine pentru copii. Cu toate astea, ne dorim să îl facem accesibil celor care au nevoie de el!